Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Több mint tíz évvel ezelőtt kacérkodtam a gondolattal, hogy szeretnék ingatlanközvetítéssel foglalkozni.

El is helyezkedtem egy irodánál, ahol ismeretet szereztem az elvárásokkal kapcsolatban a munkáltató és az ügyfelek oldaláról is. Ez a tapasztalat alapozta meg a jelenlegi munkám hatékonyságát.

Amikor a régi kollégákból, barátokból egy új ingatlaniroda jött létre, Erdei Ingatlaniroda néven, lelkesen csatlakoztam a csapathoz. Ugyan nem konkrétan ingatlanközvetítéssel foglalkozom, de az időközben megszerzett számítógépes tudásomat kamatoztatva, tagja lettem egy kiváló közösségnek, ahol rendkívül jól, összehangoltan dolgozunk és teszünk meg mindent, hogy ügyfeleinket maximálisan ki tudjuk szolgálni.

Fogadom az irodában a kedves érdeklődőket, szerkesztem a hirdetéseket, kapcsolatot tartok a kollégákkal, a kivitelezőkkel, partnereinkkel, és ezt nagyon szeretem csinálni, készséggel állok a csapat és az ügyfeleink rendelkezésére! Mindemellett a kávém is isteni! 🙂

Elérhetőségeim:

Telefon: +36 30 701 0350 ,
E-mailiroda@erdeiingatlan.hu
Cím:  Erdei Ingatlaniroda, 2315 Szigethalom Sétáló u 1.
Megtekintés Google-térképen
Facebook-on is elérhető vagyok ide kattintva.

…családias környezetben, szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket…