Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Az ingatlanközvetítő szakma nagyon szép, ugyanakkor nem egy egyszerű feladat. Emberekkel foglalkozni, odafigyelni minden apró részletre, képviselni Eladó és Vevő érdekeit. Vigyázni, hogy ne sérüljön egyik fél érdeke sem, mindent megtenni, hogy a végén mindenki elégedetten, boldogan álljon fel az asztaltól.

Ez egy rendkívül nemes feladat. Többirányú szakértelem szükséges, a folyamatosan tájékozódás mellett a változó rendeletek, törvények, határozatok között. És pont ettől szép! Ettől leszünk többek, jobbak!

Rendelkezésre állunk hétköznapokon és hétvégeken, pihenő és ünnepnapokon. És mindezt mosolyogva, lelkesedéssel tesszük, mert ez a hivatásunk, ennek köteleztük el magunkat. 15 évvel ezelőtt kezdtem a pályán alkalmazottként és kitartással sikerült átvészelni a nehezebb időszakokat is, hogy most irodavezetőként erősítsek egy kiváló közösséget.

Elérhetőségeim:

Telefon: +36 30 701 0350 ,
E-mailhajnalka.bicski@erdeiingatlan.hu, hajnalka.bicski@gmail.com
Cím:  Erdei Ingatlaniroda, 2315 Szigethalom Sétáló u 1.
Megtekintés Google-térképen
Facebook-on is elérhető vagyok ide kattintva.

Tekintse meg az általam ajánlott ingatlanokat  ide kattintva!

…szeretettel várom régi és új ügyfeleimet…