Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ingatlanirodánk a Csepel sziget és vonzáskörzetében tevékenykedik, e terület specialistájaként vagyunk ismertek. Ügyfeleinket már 15 éve segítjük ingatlanjaik értékesítésében és új otthonuk megtalálásában rugalmasan alkalmazkodva az ingatlanpiac sajátosságaihoz.

Hozzánk bármilyen kérdéssel fordulhatnak, legyen az ügyvédi tanácsadás, adózás – illeték, hitelügyintézés, CSOK, energetikai tanúsítvány vagy ingatlan értékbecslés.

Hozzáállásunk alapja a becsületesség, a felelősségteljes munkavégzés és a megbízhatóság. Kollégáink nagy rutinnal és tapasztalattal rendelkeznek, jó kapcsolatot ápolnak az Eladóinkkal, mindenben segítünk, hogy rugalmasan haladjon az ügymenet. Az új építésű ingatlanoknál is naprakész információkkal rendelkezünk, ezzel is támogatva a hozzánk forduló Vevőinket.

A térség legszebb és egyben legkedveltebb része a Dunapart, az itt található ingatlankínálatunkkal is hozzájárulunk a vízpart szerelmeseinek álmai háza megtalálásában.

Mindenkire egyformán jellemzően elmondhatjuk, hogy imádjuk a munkánkat.
Csapatunkra jellemző, hogy egyként gondolkodunk, segítjük egymást a céljaink elérésében, ami minden esetben a vevő és az eladó érdekeit szem előtt tartva, a korrekt, szakmailag és emberileg is igényes munka elvégzése. Ez a mi hitvallásunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére a hét minden napján.